lørdag 24. april 2010
Lillegutt er veldig glad i å lese bøker, og har vært det fra ca 7-8 mnd alder. Vi snakker sitte på fanget og lese 10 bøker på rad, og det har han gjort i flere måneder! Vi prater om det vi ser og leser det som er av tekst dersom det ikke er alt for mye. Han peker på forskjellige ting og sier hva de heter, vi spør hvor ting er, han peker og sier “dææær”. Han rett og slett elsker bøker!

Bok_edited-1 
Bok2_edited-1Lillegutt 8 mnd gammel.

Og jeg tror jeg kan takke Goboken for dette.
Det blir sagt mye om Goboken, om hvorvidt de er seriøse nok (særlig i forhold til Bokklubbens Barn) at det er for dyrt å være medlem, at man ikke trenger  to bøker i måneden og mye annet. Men jeg og Bonden er helt enige i at vi fortsetter å være medlemmer der, for maken til interesse for lesing tror jeg man kan lete lenge etter. Såklart er det sikkert ikke bare Gobokens “skyld”, mye ligger hos den som leser også. Og det kan godt hende at han hadde vært like interessert om han hadde vært med i en annen klubb. Vi har bøker fra andre utgivere også, som vi har fått i gaver eller kjøpt selv, noen nye bøker, men mest brukte fra bruktbutikker eller loppemarkeder.
Jeg tror mye av grunnen til at bøkene faller så godt i smak hos Lillegutt er at mange av bøkene har veldig fargerige og fine illustrasjoner. Her kommer en smakebit fra forskjellige bøker:

IMG_2330
IMG_2332

    IMG_2291 IMG_2293


IMG_2322
IMG_2323IMG_2333
IMG_2334


Min største favoritt illustrasjonsmessig, er denne: “5 fjonge fugler”. Illustratøren i boka er Sheree Boyd.
IMG_2270
IMG_2271
IMG_2272
IMG_2273
IMG_2274
IMG_2275  IMG_2276IMG_2277
IMG_2278
IMG_2279 IMG_2286
IMG_2283                                     


Alle foto: Stines Hjem                                            Alle illustrasjoner: Godboken
Jeg håper iveren etter å lese fortsetter….

EA2_edited-1

post signature

…………………………………………………………………………………………………………………………………

8 kommentarer:

Brigg sa...

så herlig:-) Mine er også glad i å lese bok,men har ikke tålmodighet til hele ti bøker på rad! så kjekt da! Er fint å lese bok sammen:-)

Denisa sa...

Vi får også bøker fra Go`boken, er kjempe fornøyd selv. Malik elsker de åpne og lukke bøkene..titt tei :)

sheree boyd sa...

Hi Stine! Thank you so much for showing and blogging about my book for Sandviks. Unfortunately I do not have a copy of the book so this is my first time seeing it in print.

I hope your baby likes looking at the pictures.

Would you mind if I put some of the photos you took of my book on my blog? I would give you credit of course and have a link to your site.

Thanks again for showcasing my book. I was so excited to see it in print. I am trying to figure out a way to buy a book for myself. :)

Kaspara sa...

Hei Stine
Det varmer en norsklærers hjerte å høre om sønnen dins glede over bøker og lesing! Herlig at han har ro, interesse og konsentrasjon til å sitte og lytte til så mange bøker.
Når man sitter og prater om boka og innholdet utvikler man jo til de grader ordforrådet og det kommer lillegutt til å proffitere masse på!
Selv kjøper jeg også mange bøker på loppis. Herlig å trekke hjem bøker som ser ut som nye og koster en tier!
Ha en flott vårdag!
Stor hilsen fra Kaspara

Kristine sa...

Aj for nogle dejlige billeder ;)

Ine sa...

Ååh, den 5 fjonge fugler ser jo bare helt herlig ut! Måtte rett inn på Goboken og bestille den... Vurderte innmelding, men vi er medlemmer av Bokklubbens Barn, og det er vel kanskje nok. ;)

Ine sa...

Jeg ombestemte meg - det ble innmelding. Man kan aldri få nok bøker ;) (Selv om plassmangel etterhvert blir et tema...)

nadja sa...

Det er så fantastisk flott å se de små menneskene oppdage bøkenes verden. Jeg har en jente som heter Una som er veeeeldig glad i bøker. For tiden er det Serafin boken som er favoritten, og det passer bra for den er min favoritt også.
Er så glad jeg ramlet innom bloggen din, nydelige bilder som fikk meg til å ville flytte på landet...:)

Følgere

Innlegg verdt å besøke:

Søk i denne bloggen

Translate

Fantastiske blogger: