søndag 7. mars 2010
Her har helgen vært preget av hosting....i stereo faktisk. Stakkars Lillegutt, han synes hosting er veldig skummelt, og Bonden hoster høyt! Alle tre er slått ut med en skikkelig forkjølelse. Og det er jo kjempesynd når man heller burde tilbringe dagen ute i det knallfine været det har vært nå i helgen. Et par sove-turer med Lillegutt har det heldigvis blitt....


IMG_9874
Flotte skiløyper, og morsomt skilt.


IMG_9866
Traktor er tøffe saker for en liten gutt.


IMG_9875
Og kuer, ikke minst.


IMG_9870
Huset vårt venter på å bli pusset opp.


Jeg er så glad for at Lillegutt skal vokse opp her!
Her lever man "i ett med naturen", og hver årstid har sin sjarm. Vinteren byr på flotte skiløyper som går omtrent rett utenfor huset, våren - ja, våren er herlig (og snart kommer den!), om sommeren kan man bade i innsjøen like ved, og om høsten går vi på lange, lange soppturer. Året rundt er det yrende dyreliv, både i skogen og på de forskjellige gårdene rundt her. Lillegutt er veldig opptatt av dyr og dyrelyder, og kan til og med si hva elgen sier!
Og i tillegg er det ikke langt til verken byen eller havet, så jammen er vi heldige som bor her.

Akkurat nå bor vi i hovedhuset på gården, mens huset vi skal pusse opp ligger på det samme tunet. Derfor viser jeg ingen bilder av innredning osv, alt vi eier og har (utenom klær) er pakket ned og venter på å flytte inn i huset. Bilder av oppussingen kommer snart.

post signature

1 kommentarer:

Mamma sa...

Hei, håper dere er bedre nå..ringer i morra jeg vært på kurs i dag se. Klem.

Følgere

Innlegg verdt å besøke:

Søk i denne bloggen

Translate

Fantastiske blogger: