søndag 21. mars 2010
En ny, rosa settekasse er ferdig.

Settekassen hadde jeg da jeg var liten, og har beholdt fargen sin fra den tiden.

IMG_0669
Diverse ark er kjøpt på Hobby Lobby i USA, diverse tapeter bestilt fra Wallpaper from the 70s.  Den røde og den lyseblå tapeten er fra Pip Studio, bestilt gjennom inreda.com.

IMG_0671
Med pynt: rosa katter fra da jeg var liten, ullsopp fra Søstrene Grene, søt jentefigur fra Tamo, DUPLO sau, Bambi mor&barn er gave fra svigermor til Lillegutt, funnet på messe, og den blå høna er lånt av svigermor.

IMG_0674


Håper dere har hatt en fin helg, alle sammen! Det har jeg, med min lille familie. Lillegutt har begynt å gå, og det er så moro. Nå skal jeg skru kjøkken, IKEA-kjøkken. Desverre ikke vårt, så langt har vi ikke kommet i huset ennå. Det er Lillegutt sitt kjøkken som skal opp :)

post signature

4 kommentarer:

Malin sa...

Hei så gøy at du også har blogg! Så stor gutten din har blitt, kjempe vakker!! Og så gøy når han har begynt å gå, da er det full fart tenker jeg :)
Jeg følger deg gjerne i denne bloggverden :)

Hilsen Malin :)

KATRINES INTERIØR sa...

Oj, for en FLOTT og kreativ blogg! Så kreativ du er med å lage settekasse! Jeg er imponert! :) Invitasjonene kommer på bloggen når de er ferdige, det blir utrolig gøy ;) Ha en veldig god mandag! Klem fra K

Kardemomme sa...

Hei du :))Jeg har ofte tenkt at det sikkert står andre bloggere rundt meg når jeg leter i kassene etter spennende stoffer :)Damen ville ha 250,- for stoffene mine på Hasle skole og det var helt vilt synes jeg. Men jeg fikk altså prutet det ned til 150,-. Svindyrt det også, men jeg hadde ikke lyst til å legge det fra meg heller..Det var jo kun 3 loppemarkeder denne helgen og jeg kjente igjen flere ansikter fra det ene stedet til det andre. Tror jeg husker dame med barn i sele men man blir jo så fokusert på det man leter etter at jeg ikke alltid enser de som er meg rundt meg..
Husker godt at jeg selv tuslet rundt med datteren på ryggen. Det er så koselig. Ikke minst er det gøy med en vaffelpause hvor man kan få tittet etter hva andre har funnet av forskjellige dimser. Ha en fin uke! Hilsener fra Kardemomme :))
Kakeboksen var kjempefin! Og så fine settekasser som du har laget da! Det er så flott med tapet/papirbiter i hyllene.

Denisa sa...

ååå morsomt at han har begynt å gå! Så fine settekasser du lager. Hvor for man kjøpt settekasser, eller er det noe man bare finner på loppemarked...?

Følgere

Innlegg verdt å besøke:

Søk i denne bloggen

Translate

Fantastiske blogger: