søndag 23. mai 2010

Jeg kom over Hadley Hutton med disse flotte bildene på salgsstedet DaWanda (en europeisk versjon av Etzy, hvor man kan selge håndlagde/egendesignede ting).
Og jeg ble hodestups forelsket! Ikke så rart i, vel?

Collage 1_edited-1

Blandingen av asiatiske blomster og motiver, sterke og glade farger, mønstre
og flotte dyr gjør disse bildene utrolig vakre, synes jeg.

Collage2_edited-2
Det er en veldig flott bruk av komplementærfarger i bildene.
Og mange av bildene har spennende mønstre.

Collage3_edited-1

Noen er mindre fargesterke, med små detaljer og mønstre.

 Collage4_edited-1

Collage5_edited-1
Foto:  http://hadleyhutton.artshopkit.com/                                            Collager: Stines Hjem
Bildene selges enkeltvis, og koster 28$ (ca 230 NOK) for en kopi på 8” x 11”. Man kan også kjøpe originaler, og de fleste motiver kommer i forskjellige størrelser. Noen motiver kan man også kjøpe  i smykkeanheng, trykt på tre eller pute, og mange av de er laget som kort. Me like :)


Underskrift_edited-1
Bloggunderdel HELT NY_edited-3

5 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

Ja, de var nydelig - det var flere jeg kunne ha tenkt meg der!:) Og takk for koselig hilsen hos meg. Når det gjelder fotoutstyr, jeg har et greit Canon 450d kamera. Fornøyd med det, men planlegger å kjøpe 7d:) Jeg har flere ulike objektiver, men mitt absolutte favoritt er 50mm 1,4 (lyssterkt og gir god mulighet for å regulerer dybdeskarphet:) Hvis du ser under kategoriene min på siden, så er det en egen som heter 'fotoutstyr', der skriver jeg en del om akkurat dette.
Synes du tar veldig bra bilder også, og liker å leke i Photoshop! Det er så gøy og setter prikken over i`en på allerede gode bilder. En hobby som tar tid, men som gir så mye igjen. Ikke bare i resultater, men i form av nytt blikk på mye.:) Ha en flott dag! - Klem Heidi

Fargerike Dagny sa...

Veldig kule! For et fresht design du har på siden!

klem dagny

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Tusen takk Dagny :)

Kardemomme sa...

For noen lekre bilder! falt spesielt for de i turkise toner, og skal ta meg en tur innom linken etter dette! Og hjemmet i innlegget under kunne jeg nesten ikke se meg mett på! FOR en drøm av en villa! Likte bloggen din veldig godt og tar meg snart en tur innom igjen :)Ha en fin kommende uke! beste hilsener fra Kardemomme :))

Miriam Lilliana Sundsrud Jensen sa...

Vil bare si at jeg synes du har en kjempefin blogg. Den kan man se det har blitt lagt mye arbeid i:) Vil gjerne følge deg fremover.

Klem fra meg ♥

Følgere

Innlegg verdt å besøke:

Søk i denne bloggen

Translate

Fantastiske blogger: